Нова система за самообслужване

Здравейте, искам да ви представя нова иновационна система за обслужване на клиенти в стол на предприятия или бизнес сгради. Система която може да спести персонал, да ви помогне да планирате предварително разходите си за храна и много повече ползи от колкото негативи… Но вижте и научете повече…

Цел на системата за самообслужване

Всеки служител или работник в предприятието притежава карта за контрол на достъпа…. Защо тази карта да не му служи и за консумация?

Вие просто предварително задавате предварително меню за седмица, месец или произволен период… всеки от персонала прави поръчката си  и вие по всяко време знаете какво е поръчано и колко бройки… След като въведете заявките в Pointer ресторант получавате заявките за доставка на продукти и калкулационните листове за производство… Какво по лесно.

Взимане на поръчките от клиента

Заявките може да се приемат от инсталирани терминали в обекта посредством карата за достъп или през интернет чрез име и парола дадени от вас.

Зареждането на картата може да стане предварително или в момента на взимане на поръчката. Без да има плащане, поръчката не може да  бъде изпълнена.

Терминали за взимане на поръчки

Системата на взимане на поръчка е улеснена  и водеща стъпка по стъпка, лесно обучение на персонала и минимум процент на грешка.

екран от системата:

1

Ако решите да се възползвате, обадете ни се…

 

 

 

 

 

Вашият коментар